Веси Бонева: Заедно с гаджето ми композираме песни

13.05.2011 13:55 | Видян 5024 пъти

Веси Бонева: Заедно с гаджето ми композираме песни

Поп певицата Весела Бонева неотдавна представи най-новия си сингъл „f you want to touch me " на специална медийна промоция. 23-годишната красавица е от Пловдив и е сестра на Ваня Бонева, която нашумя покрай риалити формата Survivor, а в момента е тв водеща в TV 7.

Неотдавна около теб гръмна скандал относно раздялата с последната ти продуцентка Паула Павлова. Защо се разделихте и вярно ли е това, че тя ще те съди?
Прекратих отношенията си с Laseti Music, поради неизпълнение на договора от страна на продуцента. Относно съдебните дела - не мисля че ще се стигне до съд, защото отношенията ни вече са преустановени с помощта на италианските ми адвокати в Милано.

Разкажи ни повече за новият ти сингъл и перфектното видео към него и в момента работиш ли по нов музикален проект?
Сингълът се казва If you want to touch me по музика на Светлин Къслев, а текстът е мой. Продуценти на песента сме аз и Светльо или Seeves Music.

Защо се отказа от надпреварата за Евровизия и кой според теб е най-достойният български кандидат за песенния конкурс?
Отказах се в последния момент, защото прецених, че времето е изключително кратко за подготовката. Не обичам половинчати неща. Най-достойният български кандидат очевидно стана Поли Генова. Аз лично много силно я подкрепям и не се съмнявам, че ще представи България подобаващо.

Как се запознахте с твоят приятел, композитора Светльо Къслев?
Запознахме се малко преди да започнем съвместна работа в една музикална компания. Любовта към музиката ни сближи и така започна нашата връзка. Минахме през една сложна ситуация, но в крайна сметка нещата се развиха по най-добрия начин за всички.

За какво се карате или спорите най-често с него?
Най-честите ни спорове са за наистина дребни неща. Например кой да кара колата, кой да изхвърли боклука и т.н. Все пак живеем заедно и битовизмите няма как да не ни влияят като при всяка нормална двойка. Но когато сме в студиото, нещата се променят, защото там сме като на друга планета – не съществува нищо освен музиката.

Според клюката Светльо композирал най-готините парчета именно за теб. Има ли нещо вярно в това?
Не само за мен. Той се раздава максимално за всички изпълнители, за които пише песни. Усеща хората и разбира точно какво искат да чуят. Понякога композираме заедно песни за други поп изпълнители, но в това няма нищо изненадващо.

Какви са твоите отношения със сестра ти Ваня Бонева?
Прекрасни. Много я обичам и я подкрепям винаги. Радвам се, че имаме възможност да се виждаме често. Едно от любимите ни занимания е да ходим на пазар заедно, спортуваме, забавляваме се. Много сме привързани една към друга.

Кога най-после български поп изпълнител ще пробие истински на Запад?
Няма как да дам такава прогноза. Дано да е в близките години. Всичко зависи от правилния мениджмънт и таланта на даден изпълнител.

Поддържаш ли близки контакти със своите колеги от поп гилдията?
Да, доста често се виждам с Галя, АV - Вяра Атова, Рейчъл Роу - дъщерята на Камелия Тодорова, Кристо, Стоян Петров, Графа.

Какво е отношението ти към поп фолка?
Аз лично не слушам поп-фолк, но нямам нищо против тази музика.

Как и къде ще прекараш лятото?
Ще бъда предимно на морето. Мисля да пообиколя не само нашето черноморие, но и гръцкото. Има толкова много уникални места, на които не съм ходила. Разбира се, чака ме и много работа.

Твоето пожелание към чиателите на SLAVA.BG ?
Нека всички бъдат усмихнати и да мислят позитивно, защото само така ще могат дасе наслаждават на живота.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !