Веси Бонева получи педложение за брак в Австрия

12.05.2011 10:20 | Видян 3728 пъти

Веси Бонева получи педложение за брак в Австрия

Само преди броени дни Веси беше във Виена, където изнесе двучасов лайв в една от най-старите дискотеки на Австрия U4. Мястото е известно с концертите на легендарните изпълнители като Prince, Sade, David Guetta, Rammstein, Kurt Cobein и групата му Nirvana. Дори Джони Деп свирил там в младежките си години с тогавашната си рок банда. Публиката на U4 прие доста добре клубната принцеса Vessy. Много българи, които живеят в австрийската столица също бяха дошли да се насладят на изпълнението й.

Оказа се, че австрийците не могат да устоят на българската красота. И докато чаровната изпълнителка танцува заедно с гостите на заведението, симпатичен господин, който наблюдавал цяла вечер Веси, се престрашил да се приближи до нея. След неуспешните опити да убеди певицата да излезе с него, мъжът  решил да се пробва с по-оригинален начин да привлече вниманието й – той коленичил пред Веси и й предложил да се омъжи за него. Свидетел на шегата станал и приятеля на Весела Светльо Къслев. Композиторът е свикнал любимата му да бъде обект на мъжкото внимание и не се притеснил особено от настоятелността на ухажора й. Въпреки това предпочел да прекарат останалата част от времето им във Виена насаме.

„Искахме да съчетаем работата с малко почивка и да си откраднем малко лично време, което да е само за нас, разказва Веси. – Двамата със Светльо сме доста заети, затова решихме да си починем няколко дни в Австрия, да се разходим, да разгледаме забележителностите. Заредихме се с положителна енергия и сме готови да се върнем към работата.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !