Ja Rule с ексклузивно интервю за Closeup по телевизия The Voice

12.05.2011 11:20 | Видян 2120 пъти

Ja Rule с ексклузивно интервю за Closeup по телевизия The Voice

След силния старт на предаването CLOSEUP, Сантра и Мако си набелязаха скандално-интересен втори гост - Мишо Шамара.

Единственото по рода си риалити, което предлага различен поглед върху делника на звездите, този път ще покаже на зрителите един различен Мишо, но все така темпераментен, искрен и емоционален.

И понеже където е Шамара винаги има изненади, двамата водещи имаха невероятния късмет да се срещнат със световноизвестния рапър Ja Rule.
Гостуването на звездата в България беше за един от последните му концерти преди да влезе в затвора. Рапърът е осъден на две години лишаване от свобода за притежание на оръжие и марихуана. Съдът му дава отсрочка, за да може да запише новия си албум. Само месец, след концерта на Ja Rule в София, той трябва да се предаде на американските власти. Присъдата му влиза в сила от 8 юни.

Сантра и Мако бяха единствените допуснати до Ja Rule и успяха да поговорят с него за това как изглежда неговия ден и какво мисли за Big Sha.
В ексклузивното интервю за CLOSEUP Ja Rule откровено споделя как посреща житейските предизвикателства и трудности, какво очаква от престоя си в затвора и какво прави хората истински стойностни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !