Бракът на Боевски спасен на косъм

04.05.2008 09:00 | Видян 8554 пъти | Гласували 1

Бракът на Боевски спасен на косъм

Напоследък доста се говори за Гълъбин Боевски – общинският съветник на ГЕРБ, подал оставка. Но не заради успехите му с щанга в ръце или заради работата му като човек на Бойко Борисов, а заради скандала със сина му Пол. Припомняме, че младежът се простреля в училищес газов пистолет.


Ако се върнем назад във времето ще видим, че драми от всякакъв род преследват Боевски.
Той се запознава с жена си Красимира, когато е на 17 години. Тя пък е само на 16. И двамата са от Кнежа. Млади и зелени, влюбените решават, че са един за друг и се женят.
В началото всичко тече по мед и масло. Гълъбин има страхотна кариера, печели медели от всякакви състезания, жена му го подкрепя. Раждат им се две деца  - Пол и Сара. Момчето тренира футбол, а момичето – тенис. Родителите се хвалят колко добри, кротки, възпитани и умни са децата им. 
Докато Пол и Сара растат, Гълъбин и Красимира започват все по-често да се карат. Наследниците се наглеждат на семейни скандали, ако се вярва на мълвата. Дали пък това не е причина синът им Пол да стане тъй агресивен, та даже и оръжие в училище да носи?


Красимира била вдигнала ръце от всичко и признавала, че не може да се справи. Преди няколко години между нея и Гълъбин едва не се стига до развод. Когато и двамата са убедени, че с брака им е свършено и когато всичките им роднини според злите езици са примирени, че няма да ги бъде като семейство, жената забременява за трети път. Именно това е причината семейство Боевски все още да се заедно. През февруари Красимира ражда момиченце, което също е кръстено с оригиналното име Майра. Заради малката родителите забравят проблемите, типични за всяко младо семейство. 
В кариерата на Гълъбин също е бъкано от драми. През 2000 година щангистът е на върха на славата. Той печели златен медал на олимпиадата в Сидни, докато колегите му от националния тим “гърмят” заради стимуланти. Избран е за спортист на годината в България. Следват още отличия.
През 2003-а обаче всичко рухва. Боевски и колегите му Златан Ванев и Георги Марков са хванати с допинг. Наказанието за Гълъбин е най-тежко – доживот.
Въпреки скандала, той решава, че трябва да продължи да се занимава с щанги и се кандидатира за президент на федерацията. Не успява да се сбори със старите пушки и открива един от най-популярните фитнес салони в София, носещ неговото име и на който е жива реклама.


С най-успешния треньор по вдигане на тежести Иван Абаджиев са меко казано в лоши отношения. Двамата не са си продумали и дума след допинг-скандала. Всички привърженици на старшията са против Бовески.
И той решава да влезе в други дълбоки води – политиката. На последните парламентарни избори е избран за общински съветник от листата на ГЕРБ. Уж всичко е наред, но....Нататък знаем какво се случи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !