Райна: „Свободна съм!”

03.05.2011 15:40 | Видян 18013 пъти | Гласували 2

Райна: „Свободна съм!”

На 2 май на живо в „Шоуто на Иван & Андрей” гостува певицата с буйна македонска кръв – Райна. Какво промени Райна в себе си, лъжа ли са клюките за скандали с Андреа, преживява ли още Коцето и с кой танцьор ходи сега? 

„Не съм обвързана, свободна съм!” – призна Райна пред Иван & Андрей. „Всичко, което излиза в жълтата преса за мен, са небивалици на хора с голямо въображение!” - коментира още тя.
Имало е известен спор между нея и Андреа, потвърди Райна. Победителката от VIP Dance трябвало да изпълни песен, чийто текст Андреа преди време отказала, но очевидно наскоро променила решението си и направила парче, с отхвърления от нея по-рано текст.

За съжаление Райна вече била подготвила своя песен със същия текст. „Бях фрустрирана, защото тази песен трябваше да бъде снимана на клип след няколко дни!” – това заяви Райна, която сподели, че не се сърди на Андреа, но при всички случаи не й е приятна сконфузната ситуация, която се е получила между тях двете.

„Аз не се крия от никого, просто не излагам живота си на показ!” – бяха думите на певицата, относно публикациите за личните й взаимоотношения в пресата. 

В Тайланд бившата изгора на Коцето призна, че е отишла с танцьора Светльо. За екскурзията до Бали пък разкри, че е била с 8 човека – изцяло женска компания.

Райна отбеляза, че има много неща, които иска да промени в себе си. „Напредъкът не е възможен без промяна!” – бяха думите на певицата, преди да изпълни на живо заедно с група „ТЕ” най-новото си парче - „Пълна промяна”. 

Видео можете да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Няма коментари към тази новина !