Лияна и Константин – с най-красиви тела

28.04.2011 17:15 | Видян 10209 пъти | Гласували 1

Лияна и Константин – с най-красиви тела

Фолкбомбата Лияна бе обявена за звездата с най-красиво тяло на церемонията Perfect Body 2011 l в клуб Версай, където бяха раздадени статуетките на победителите в отделните номинации за перфектно тяло. Лияна, която поддържа стегнатото си тяло с четиринадесеткилометров крос и два часа във фитнесзалата всеки ден, победи останалите номинирани в категорията – поппевицата ЛиЛана, фолкзвездата Камелия и модела Биляна Йотовска.

Константин грабна статуетката за най-красиво мъжко тяло, като победи DJ Дамян, Дидо от D2 и футболиста Мартин Камбуров. Гласуването във Фейсбук, което го сочеше за номер едно в категорията, бе подкрепено и от звездното жури на церемонията, в което блестяха поппринцесата Анн Джи, собственичката на марките „Мисис България” и „Лейди България” Меги Савова, носителките на титлата Мисис България Милена Шаркова и Елена Караколева и съвсем изненадващо – двойникът на Константин – певецът Мирослав. Той е младата надежда на музикална компания Real Enterprises и предизвика бурни аплодисменти с глас и сценично поведение.

Мис България 2009 Антония Петрова е звездата с най-красиви крака. Тя победи в тази категория тв водещата Вили Сечкова, модела Ирен Онтева и фолкпевицата Райна. Фолксървайвърката Джина Стоева изпревари с едни гърди номинираните Преслава, Цветелина Янева и Елена Паришева и грабна наградата за най-красив естествен бюст.

Най-красивият тунингован бюст е на Анелия, която победи колежките си Гергана, Малина и Галена. Най-секси дупето е на фолкчудото Камелия,която победи в категорията Лора Караджова, Диляна Попова и Азис. Анн Джи, която се слави със стегнати форми, настоя да се снима със статуетката за най-секси дупе в компанията на водещата на церемонията Цвети Разложка.

Снимка: Versai

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Военното ни ръководство обсъждало с...

Декларация, прочетена от парламентарната трибуна от...

Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Няма коментари към тази новина !