Мира Добрева: Гала, ти си същата като Камила

29.04.2011 11:40 | Видян 9426 пъти

Мира Добрева: Гала, ти си същата като Камила

Сватбата на годината е достатъчна причина този петък "На кафе" да продължи цели шест часа – от 9.30 до 15.30 ч., за да може зрителите да станат свидетели на всичко интересно, свързано със звездното събитие.

Известни български булки и сватбените им рокли също ще бъдат "На кафе". Сред тях са  Мира Добрева, Таня Боева, Нона Йотова, съпругата на фолкпевеца Константин - Надя, Вихра Христова... Всички те ще си спомнят най-вълнуващите моменти от техните сватби и ще коментират церемонията от Уестминсътрското абатство. Предвидена е и жива връзка с младоженци от български ритуален дом.

Водещата е облечена подобаващо за свтбата, а и нейните гости не пропускат да го отбележат. След малко закъснение за предаването, Мира Добрева се появява, очевидно впечатлена от тоалета на Гала: Гала, ти си същата като Камила Паркър - Боулс. Бурен смях последва това изказване, а настроението в студиото вече беше точно като за свтба.

Сред по-пикантните теми в "На кафе" са диетата на Кейт и кралското меню, подготвено от Антон и Филип Мосимън, сватбената торта и прословутата целувка от балкона на Бъкингамския дворец на младоженците и авиошоуто по повод грандиозното събитие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !