Деси Добрева разкри: "Бременна съм!"

29.03.2011 16:40 | Видян 5005 пъти

Деси Добрева разкри:

Деси Добрева избра ефира на „На кафе”, за да признае, че чака бебе. Певицата отпразнува в студиото, заедно с Гала, 30-ия си рожден ден, като екипът на женското предаване я затрупа с изненади. „30-ата ми годишнина не ме плаши. Три е число на щастието, така че се радвам на този ден", сподели певицата.

След като се опита да духне всички свещички на тортата, Деси разкри тайната, която пазеше упорито от медиите няколко месеца. Варненката е в началото на шестия месец и въпреки, че не пожела да уточни кога й е терминът, стана ясно, че бебето ще е зодия Лъв. Това ще бъде първата рожба на певицата и съпругът й Мартин.

"Не се страхувам да стана родител, разбирам се прекрасно с деца и съм го докарала хиляди пъти", каза Деси. Тя дори подготвя докторат за иновативните методи на възпитание при децата.

Гала успя да трогне до сълзи рожденичката, след като включи в разговора родителите й – Нели и Петър Добреви. Те споделиха, че с нетърпение очакват да станат баба и дядо и обещаха да помагат активно в отглеждането на бебето. Родителите на Деси са натрупали ценен опит, тъй като имат още двама внуци.

Бендът на Пейо подготви и своя подарък за Деси – изпълнение на любимата й песен „Лудо младо", а певицата се включи на живо с импровизация.

Гала върна гостенката си в детските й години, като за целта беше отмъкнала от родния й дом ценни предмети, сред които бяха кичури коса, отрязани годинка след раждането, първата награда от голям конкурс, скаутска кърпа, любимото детско пончо, плетено от бабата на певицата, няколко рисунки и книга с отличниците от всички университети в САЩ, сред които и Деси Добрева.

Тази вечер Деси ще празнува в тесен семеен кръг, но истинският подарък, който тя сама си е подарила, е пътуване до Швейцария, заедно с най-близките й приятели. Надява се това да се превърне в хубаво изживяване, което ще започни за цял живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хамзат Чимаев приет спешно в болница

Хамзат Чимаев е получил спешна медицинска помощ заради...

Гуркова и Кацарови откриха лятната...

Прекрасна лятна тераса откри официално снощи култовият...

Няма коментари към тази новина !