Деси Добрева с ново видео към песента "Нощта на чудесата"

09.09.2010 13:00 | Видян 3881 пъти

Деси Добрева с ново видео към песента

Деси Добрева и децата от „Детско шлагерно студио „ДА” записаха клипа към песента „Нощта на чудесата”, с която закрихa преди три години Българската Коледа и гостуваха няколко пъти на предаването „Комиците”.

 Клипът е част от филм с видео по песните от албума на Доно Цветков „Ало, Слънчице”, който се монтира в момента. Сред записаните песни са станалите вече популярни и включени в няколко учебни помагала „Ало, Слънчице”, „Роклята на мама” и „Семенцата”. Интересен момент е и заместването на автора и изпълнител на една от песните,  Доно Цветков от варненския актьор от Кукления театър Боян Стоянов, който се справя блестящо с отредената му вокална задача.

Филмът се финансира от средствата, събрани на Коледен благотворителен търг в края на миналата година, където БТР и Орлин Павлов дадоха своите специално разписани копия за наддаването. Малките певци от детското шлагерно студио „ДА” представиха вече многократно песничките от албума на концерти във Варна, а през май и в Барселона, където пяха на проява, чийто патрон беше футболната звезда Христо Стоичков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Лицемерно е да викаш за Испания, а да...

Николета Лозанова скандализира мрежата с едно от...

Белингам призна по коя известна жена...

Един от новите секссимволи във футбола - Джуд Белингам...

Няма коментари към тази новина !