Софи Маринова и Лияна омагьосаха руски топпродуцент

30.04.2008 13:10 | Видян 6350 пъти

Софи Маринова и Лияна омагьосаха руски топпродуцент

Гласовитите фолкзвезди на Сънни мюзик Софи Маринова и Лияна плениха с гласа си руския топ продуцент Александър Талмански по време на купон по случай рождения ден на колегата му Иво Маринов в московския "Арк клуб". Цяла вечер изпълнителките пяха хитове от репертоарите си. С тях беше и музикантът Ицо Бухала, който нагорещи партито до червено.
Всички над 60 гости на рожденика - известни олигарси, продуценти и политици, се разтанцуваха на ориенталските ритми и пяха заедно с нашите певици. Талмански, който е собственик на най-големия клуб в Русия и мастит ар енд би продуцент, а освен това държи правата на руското MTV, толкова харесал гласа и песните на ромската перла Софи Маринова, че загатнал пред продуцента на Сънни мюзик Крум Крумов, че им предстои съвместна работа.
Освен Софи и Лияна купона огласили и певците от руския топ 7 - "Чай в двоем". Те се снимаха и с българските си колежки и ги обсипаха с комплименти. Всички обаче единодушно обявиха нашите певици, освен за красиви жени и за добри изпълнителки. Софи и Лияна обаче не успяха да си напазаруват от руските магазини, защото трябваше веднага да летят за България.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !