Преслава се снима в „Столичани в повече”

15.04.2011 13:00 | Видян 9685 пъти

Преслава се снима в „Столичани в повече”

Още една известна личност ще се появи в следващите епизоди на „Столичани в повече” по bTV. След „Мис България” 2010 – Ромина Андонова - в снимките се включи и попфолк звездата Преслава. Тя играе себе си. Поканена е да пее на предизборната кампания на кмета на Извор Рангел Чеканов (Любо Нейков). Появата й ще развълнува сериозно и някои от останалите герои в сериала.

"За първи път снимам кино и се надявам да се представя добре. Мисля, че имам заложби покрай моята професия – ние също снимаме клипове и трябва да сме много артистични", коментира Преслава.

Според копродуцента на "Столичани в повече" Евтим Милошев появата на любими лица в сериала вливат допълнителна енергия и допринасят за сближаване със зрителя.

„Тук тя ще играе себе си, но в бъдеще нищо не се знае – може по друг начин да влезе във взаимоотношения с нашите герои. В този сериал, както зрителите са забелязали, играят общо взето всички техни любимци. Нормално е и хора извън нашия артистичен кръг, да влязат в сериала. Така че всеки, който се чувства известен и важен, да се готви да получи покана", коментира Милошев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Спират Търси се след 20 г. в бТВ

След 20 години в ефира на бТВ предаването „Търси се“ се...

Няма коментари към тази новина !