Преслава стяга сватба

02.04.2011 09:00 | Видян 14084 пъти

Преслава стяга сватба

Най-голямата ГРЪДНА ОБИКОЛКА в чалгата – Преслава, май стяга сватба. Красавицата се залюбила с един от синовете на Пламен Стоянов, по-известен като Дамбовеца. В чалга гилдията се говори, че Преслава ще приеме предложението за брак, ако богаташът поиска да задълбочат отношенията си. Чаровната брюнетка от Добрич вече се наситила на слава и желанието й било да завърже някой паралия, който да играе по свирката й.

Колежките на знойната хубавица издават, че тя вече не се интересува нито от Коко Динев, нито пък от Коцето.
А Пламен Стоянов, който всячески се опитва да угоди на децата си, още преди време започнал да спонсорира клиповете на изпълнителката. Запознати докладват, че той е пръснал над 50 бона по чалга звездата, защото искал синът му да бъде щастлив.

Същевременно се разбра, че коварен вирус стовари любимката на чалгаджиите. Преса била толкова зле, че буквално не можела да стане от леглото. Тя поддържала висока температура, комбинирана с треска, гадене, повръщане и адски болки в гърлото.

Освен че не можа да отиде да си вземе заслужената статуетка за Певица на годината, Преслава отмени и всички свои участия миналата седмица. Минути преди концерта си в столичен клуб тя позвънила на управителя, за да му каже, че е много зле и няма да може да дойде.

Певицата явно има сериозни проблеми със здравето в последно време. През февруари тя отмени и свое участие в дискотека в Перник отново заради болест. Слухове пък я вкараха в пловдивска клиника заради рухнала имунна система и алкохолно натравяне.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !