Випове похапват агнешко на чеверме
13.04.2011 16:40 | Видян 4970 пъти
Новият сръбски ресторант “Котилото” в Драгалевци привлича все повече любители на оригиналната сръбска скара. Балканецът по принцип е фен на най-популярното мезе, но тук родните гастрономи ще бъдат изненадани от невероятната скара, приготвена от истинско месо, с неземеними подправки и приготвена на дървени въглища. Тайната естествено е в рецептата. За невероятните вкусотии отговаря сръбския готвач Далибор Маринкович-Даци.
Кулинарният спец е истински магьосник, на който биха завидяли доста негови колеги. Не случайно майсторът е носител на златен медал от фестивала “Скариада”2009 в гр. Лесковац, Сърбия, където е родината на скарата. Даци грабнал ума на журито с “каручка” приготвена от 5-вида меса със зеленчуци. От 7 години Далибор е в България и привлича кулинарните фенове на изтънчени мезета.
За предстоящите великденски празници майстор готвачът ще приготви агнешко чеверме в мляко и каймак. Доста популярни персони пък се стягат за официалното откриване на лятната градина на ресторанта, която ще привлича многобройните чривоугодници. Заведението е любимо на спортисти, шоу звезди и хора от бизнеса.
свързани новини
БОЙКО БОРИСОВ КУПОНЯСВА С ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА
Випове се събраха на парти с... часовници
НАЙ-НОВИ
Райко Гърлич с Наградата на София на...
„Всички добри истории, както в живота, така и в киното,...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !