Випове уважиха промоцията на новия албум на Десислава

17.06.2009 15:00 | Видян 21698 пъти | Гласували 5

Випове уважиха промоцията на новия албум на Десислава

При перфектна организация и с много настроение протече промоцията на новия албум на Десислава. Заради една от най-гласовитите бг певици за първи път в "Града на греха" влязоха световно известните народни певици от квартет "Славей".

С ортодоксално изпълнение на Надка и Светла Караджови, Лили Галевска и Марияна Павлова бе открита промоцията на "Послушай сърцето си", на която водещи бяха Зуека и Рачков, а както добре знаем, там, където са те, няма място за скука. Десислава чудесно им партнираше в диалозите между песните.

Рапърът Играта застана до своята дуетна половинка на два пъти, за да представят двете дуетни песни от CD-то.

Топ гримьорите Кирил Чалъков и Мис Бони, които от години имат заслуги за перфектния макиаж не само на Десислава, но и на почти всички публични личности, проследиха промоцията в приповдигнато настроение.

Сред именитите гости на Десислава бяха футболната легенда и спортен директор на ПФК "Левски" Даниел Боримиров, който бе придружен от съпругата си, попфолк звезди от златното поколение - Тони Дачева, Нелина, Камелия, Цветелина, Хари Христов със съпругата си и дъщеричката им Мелинда. От най-новите звезди видяхме Емануела и Джордан, съобщи signal.bg.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !