Деси Слава не плаща за родата

18.04.2009 09:00 | Видян 15629 пъти | Гласували 3

Деси Слава не плаща за родата

Много интересна история достигна до ушите на СЛАВА. Тя показва какво се случва със звездите, когато започнат да се величаят или от толкова много ангажименти, не могат да намерят време за най-близките си. Става въпрос за фолк певицата Деси Слава. Тя напълно забравила своите роднини... или поне тези, за които разбрахме ние.

Деси имала двама първи братовчеди – братя. Те няколко пъти искали пари назаем от заможната си роднина, но все удряли на камък. Стигнало се дотам, че трябвало да заминат за чужбина. Гурбетът им в Англия бил кратък и мизерната им работа там ги върнала обратно в родината. По тяхно мнение Деси се променила много откакто заминала за САЩ и се омъжила за Мишо. За нея споделят, че преди да стане известна, тя била душичка – поздравявала всички, усмихвала се много и редовно посещавала близки и приятели. Откакто станала звезда обаче нещата се променили. Така милото поведение на Десислава останало само за тези, които са на нейното финансово и социално ниво или пък за тези, които могат да й помогнат по някакъв начин.

Наши информатори от Пловдив разказаха, че певицата била доста немърлива по отношение на сина си Майки. Тя ходела нонстоп по участия, а малкият прекарвал детството си предимно с баба си. Като цяло това не е лошо, но когато Десислава имала малко свободно време, предпочитала да отиде на маникюр и фризьор, вместо да поиграе с детето си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Азис призна за още пластични операции

Азис даде възможност на последователите си в Инстаграм да...

Меган Маркъл и принц Хари бързо губят...

Меган Маркъл и принц Хари са постоянно в центъра на...

Няма коментари към тази новина !

*}