Inna идва в България за Балканските музикални награди

04.04.2011 13:30 | Видян 6438 пъти

Inna идва в България за Балканските музикални награди

Inna ще бъде част от Церемонията по връчване на Балкански музикални награди 2011. Румънската звезда ще зарадва българската публика и милионите зрители във всички балкански държави със свое шоу. Inna е първият сигурен призьор на тазгодишното издание на наградите на Balkanika Music Television. Тя печели отличието за „Световен пробив”. Името на Inna през 2010 се нареди сред най-популярните световни звезди, а всяка нейна песен се превръща в хит.

Световният музикален пазар бе завладян от “Hot”, “Love”, “Deja Vu”, “Amazing”. “Sun is up” от 2010 година тотално превзе всички класации, а Inna реализира концерти в почти всяка точка на света.

“Тази награда се връчва, за да отчетем изключителните усилия на артистите и техните екипи, а също и да мотивираме изпълнителите да се целят извън пределите на Балканите”, споделят от екипа на Balkanika Music Television.

Продължава гласуването за останалите категории на Балкански музикални награди 2011. До 8 април на www.balkanmusicawards.com всеки може да подкрепи любимия си изпълнител, песен и видеоклип.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !