Inna пак е първа

02.12.2009 12:00 | Видян 9182 пъти | Гласували 1

Inna пак е първа

И третият сингъл на певицата Inna – Amazing, се превърна в най-излъчваното парче в ефира на музикалната телевизия MAD TV.

Румънската принцеса записа “хеттрик” в официалната еърплей класация на музикалната телевизия MAD TV. Тази седмица последният хит на чаровната певица – Amazing се нареди под номер 1 в чарта на медиата. Песента присъства и в каталога на онлайн магазина www.Hitbox.bg.
 
Това е третия сингъл на Inna, който успява да се превърне в най-излъчван у нас, след като по-рано тази година подреждането оглавиха дебюта й Hot и вълшебното Love.

По-този начин, румънката има сериозен шанс да се превърне в Изпълнител на годината на MAD TV. От телевизията съобщиха също така, че видеото към първото парче на Inna – Hot, е в топ 5 на най-ротираните клипове в ефира за 2009 г.

В официалната Българска еърплей класация пък новият синъл Amazing е на трето място, а предишното й парче Love все още няма намерение да напусне Топ 40. Това означава само едно - красивата певица е на път да се превърне в един от най-успешните изпълнители у нас за 2009 г.

Последните 12 месеца бяха изключително успешни за Inna – тя спечели наградата за Изпълнител на годината в Румъния, както и куп други музикални отличия в северната ни съседка. Бе номинирана за европейските награди на MTV, а парчето й Hot се превърна в хита на лятото в редица страни. Официалният YouTube канал на певицата пък има вече над 45 млн. гледания, което я превръща в един от най-популярните изпълнители на Стария континент.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Няма коментари към тази новина !