Мира изневери на Милко

24.03.2011 15:00 | Видян 6812 пъти

Мира  изневери на Милко

Звездата на „Сънни мюзик” Мира  „изневери” на колегата си Милко Калайджиев като записа дуетната песен „Слънце мое” с Щилян. Самият Милко взе Теди Александрова на мястото на Мира в продължението на най-големият им хит - „Хей малката”-2 и сега тя отговаря на удара.

Въпреки че, Милко и Теди първи пуснаха своят дует, истината е, че Мира и Щилян са готови с техния  запис още преди година. Причината съвместната им песен да се забави толкова е, че аранжора на дуетното парче - Денис Орхан ( „Точно ти” и „Бурята в сърцето ми”) заминал на работа в чужбина, а вече почти завършените тракове изчезнали мистериозно. 

Преди Щилян певицата пробвала за дуетен партньор не един и двама известни изпълнители, които обаче не издържали теста - да могат да рапират и пеят едновременно. Най-добре с римите на текстописката Лора се справил именно Щилян. „Мъжката партия е много трудна. При Щилян хубавото е, че се справи веднага с речитатива, а освен това пее прекрасно”,сподели Мира, която вече обмисля и видео реализацията на „Слънце мое” .  В клипа двамата ще бъдат с много интересни и нестандартни визии.

Мира уточнява, че въпреки творческите изневери, с Милко са в отлични отношения и не са се карали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Няма коментари към тази новина !