Бойко гледа ревю на крак

22.03.2011 13:20 | Видян 6098 пъти | Гласували 2

Бойко гледа ревю на крак

Премиерът на България Бойко Борисов изгледа на крак ревюто на модна къща Агресия в Кемпински Хотел Зографски. Министър председателят пристигна малко след началото на дефилето на пролетно-лятната колекция на престижната марка. За него бяха отделени специални места на първи ред в зала София, но Борисов предпочете да стои прав в компанията на Александър Антов-собственик на Агресия.

По-късно към тях се присъедини и легендарният борец Александър Томов. Модна къща Агресия и този сезон не изневери на класиката в своята колекция. В моделите за този сезон дизайнерите преплитат класическия шик, разнообразните цветове и естествените материи. Костюми  и сака  в различна комбинация с елегантна класическа линия, изработени от най-висококачествени и фини платове са изцяло издържани в духа на италианските традиции. 

Бизнесменът Петко Димитров, член на УС на футболен клуб Локомотив София и генерален мениджър на нощния клуб Night Fligh е новото лице на Агресия. На финала той дефилира под ръка с Мис България 2001 Ивайла Бакалова. От първи ред в залата ревюто наблюдаваха Емил Кошлуков, Божидара Бакалова, Ивана Скендерова, Устата, Ирен Онтева и нейният любим Давид, както и президентът на футболен клуб Славия Венци Стефанов.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !