Кристина Димитрова отложи промоция заради Орлин Горанов

16.03.2011 15:20 | Видян 6144 пъти

Кристина Димитрова отложи промоция заради Орлин Горанов

Кристина Димитрова издава сборен диск с най-добрите си песни през годините, озаглавен „Super hits”. Представянето му ще бъде в клуб „Гран де лукс” . За партито певицата специално изчака да се върне от САЩ нейния любим колега и дуетна половинка Орлин Горанов.

Още дузина колеги са потвърдили, че ще уважат попзвездата. Един от ВИП-гостите се очаква да бъде министърът на културата Вежди Рашидов. По традиция издателите от „БГ мюзик къмпани” ще се погрижат промоцията да се реализира като празник на българската песен, на който да присъстват певци от златните поколения в попмузиката.

Уникалното в представянето на „Super hits” е, че ще бъде осъществено с помощта на трима водещи. Първият – Богдан Томов, ще анонсира песните от най-ранните години на кариерата й. Двамата певци са състуденти от Естрадния отдел на Българската държавна консерватория. Вторият – текстописецът Иван Тенев, ще представи времето на стремглавия възход и утвърждаването на певицата сред най-големите имена в попмузиката. Въпреки че двамата с Кристина са семейни за няколко години, до днес продължават да работят над общи творчески проекти.

Третият водещ – колегата Теди Георгиев, ще илюстрира последните години от изявите на Кристина Димитрова, в които двамата често пътуват за участия. Атрактивната певица ще се появи в костюми на водещи български дизайнери, посъбрала естествен загар от посещението си в Куба. С издаването на новия си сборен албум Кристина Димитрова се отзовава на молбите на нейни фенове да бъдат пренесени от грамофонните плочи и касети от недалечното минало в настоящето хитове като: „Добре ми е така”, „Вчера, днес и утре”, „В дългия ден, в дългата нощ”, „Рицар без броня”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !