Кристина Димитрова срещу рака

23.06.2008 16:13 | Видян 41896 пъти | Гласували 1

Кристина Димитрова срещу рака

Кристина Димитрова е втората звезда, която ще се прегледа в рамките на кампанията за борба срещу рака на гърдата, организирана от лицензиантката на световния конкурс Мисис Галакси за България Теодора Колчева с помощта на АПОЗ. Красивата дама иска да насочи вниманието на всички българки към потребността от редовни профилактични прегледи, които да намалят риска от късното откриване на коварното заболяване.

 „Кристина Димитрова прие веднага присърце мисията на благотворителната кампания и ще направи всичко, което зависи от нея, за да помогне” – съобщава Теодора Колчева. „Тя дори ще прекъсне свое участие, за да е в уречения ден и час на преглед” – коментира лицензиантката на световния конкурс Мисис Галакси за България.
 Преди Кристина Димитрова на преглед беше известната ТВ водеща на предаването „Искрено и Лично” Миглена Чакръкчиева, медиен партньор на кампанията. Звездата първа даде своя личен пример и показа, че профилактиката е най-важната стъпка в борбата с рака на гърдата. Миглена призна, че благодарение на кампанията за първи път се е решила на подобен преглед. За щастие специалистите не откриха нищо тревожно в изследванията на звездата. „Надявам се много жени да последват моя пример” – каза тя след прегледа. Миглена Чакръкчиева се прегледа в „Областен онкологичен диспансер” на София. Талантливата певица Кристина Димитрова пък ще осъществи онкологичния преглед в диспансера на София – област. Общо 15 български града ще обиколи кампанията.


Още много известни личности ще подкрепят кампанията, като дадат своя личен пример, за да запалят интереса на дамите към профилактичните прегледи, които са най-сигурната предпазна мярка срещу в борбата срещу рака на гърдата. „Надяваме се позитивният пример на известните личности да е заразителен и да отведе много дами на профилактични прегледи” – категорични са организаторите. „Отделянето на 2-3 часа в нещо подобно може да е равно на години здраве” – напомнят те. В края на месец юли лицензиантката Теодора Колчева и българската посланничка на Мисис Галакси Галина Димитрова ще презентират благотворителната кампания за борба срещу рака на гърдата на световния конкурс.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !