Американка прелетя Океана, за да чуе Тони Стораро на живо

11.03.2011 12:00 | Видян 3755 пъти

Американка прелетя Океана, за да чуе Тони Стораро на живо

Американката Джулия Макнели се запалила по музиката на Тони Стораро преди известно време. Ето защо, когато тя пристигнала в България за няколко дни, веднага пожелала да посети участие на звездата на Diapason Records.

19-годишната американка за първи път се докоснала до песните на Човека-глас преди няколко години покрай свои приятели-българи, живеещи и работещи на известния туристическия остров Мартас Винеярд, недалеч от Бостън. Тя била запленена от таланта на Големия Тони и кадифения му глас. Американката дори успяла да научи някои от припевите на най-популярните му парчета и на перфектен български си припявала „шест, шест, шест”.

Джулия пристигнала в нашата страна на гости на свои приятели и разбира се, първото нещо, което пожелала да направи, е да посети на участие на любимата си звезда и да го чуе на живо. Така, само ден след пристигането си, почитателката на Големия Тони и нейните познати от България се озовали в новооткрития Mega Dance Center в Студентски град. Американката обаче не подозирала, че нейните приятели са й подготвили специална изненада. Предупреден за идването на презокеанската си почитателка, Тони Стораро я поздравил за „добре дошла” с една от любимите й песни – „Отличен (6)”. Малко по-късно самата Джулия имала възможност да пее заедно с изпълнителя на Diapason Records.

Тони Стораро също останал развълнувал от срещата и малко след участието си сподели усещането си: „Изживяването беше страхотно. Много съм щастлив, че песните ми се харесват и на чужденци, живеещи на хиляди километри от тук. А Джулия е невероятна – пиша й Отличен (6) за изпълнението на български.”, каза с усмивка изпълнителят на „Така ме запомни”. „Това е поредното доказателство, че музиката е универсален език и за нея няма граници.”, заключи философски той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Хари и Меган Маркъл се отправят...

Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари...

Няма да повярвате, че тези хора...

Днес ние като общество определено сме се...

Няма коментари към тази новина !

*}