Поли Генова отива на Евровизия

24.02.2011 11:40 | Видян 6169 пъти

Поли Генова отива на Евровизия

Поли Генова ще представя страната ни в тазгодишното издание на конкурса "Евровизия 2011". Песента на изпълнителката - "На инат" - бе избрана за победител във финала на надпреварата "Българската песен в Евровизия 2011.

Поли Генова получи максимален брой точки от гласуването на членовете на Академията за участие в конкурса "Българската песен в Евровизия 2011", състояло се 24 часа преди шоуто в НДК (по време на генералната репетиция), като същевременно надделя и в зрителския вот с SMS-и, като по този начин изборът на публиката съвпадна изцяло с този на журито.

Тя се пребори с конкуренцията на още 18 групи и изпълнители за честта да се яви през май на финала на "Евровизия 2011" в Дюселдорф, Германия, сред тях - Рут Колева - Ruth, Милена Славова, D2, Уикеда, Лазар Кисьов и група 032.

Това е четвъртият път, в който певицата участва в "Българската песен в Евровизия", като през 2009 година Поли Генова остана втора в крайното класиране след Краси Аврамов с песента Illusion.

Водещи на официалната церемония в първа зала на НДК бяха Мария Илиева и Орлин Павлов. На сцената, за да се включат в музикалното шоу, се качиха Дърти Пърчис, Tri O Five, Румънеца и Енчев, тазгодишните представители на Румъния - триото Hotel FM и Бон Бон.

Снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Няма коментари към тази новина !