Поли Генова ще представи официално парчето си „Всеки ден”, избрано за слоган на ТВ7

20.07.2010 14:00 | Видян 4668 пъти

Поли Генова ще представи официално парчето си „Всеки ден”, избрано за слоган на ТВ7

Певицата Поли Генова, чийто глас се превръща в емблематичен за ТВ7, ще представи своята нова песен „Всеки ден”, както и видеото към нея. Парчето е специално създадено за ТВ7, а рефренът „Всеки ден”, заедно с лика на Поли Генова, се върти в ефира, откакто стартира обновената програмна схема на канала. На 21-ти юли в сутрешния блок „Сутрин с ТВ7” ще бъде излъчен премиерно клипът на песента, а самата Поли Генова ще бъде специален гост в предаването.

Музиката и аранжиментът на парчето „Всеки ден” са дело на композитора Константин Марков, а текстът – на творческия тандем „Ивъ&Петровъ". След като Марков се заема с нелеката задача да намери подходяща изпълнителка за песента-слоган на ТВ7, той се спира на талантливата Поли Генова, която е популярна още от детските си изяви в музикалната формация „Бон-Бон”. Името на Генова нашумя и около миналогодишното издание на Евровизия, където бе сред основните фаворити за първото място от българска страна.

Младата изпълнителка се изявява също така и в новото шоу „На инат”, което се излъчва по ТВ7. Там Поли Генова е част от бенда на Дани Милев и всяка делнична вечер демонстрира изключителните си певчески умения в първото за България сатиричното шоу с анимационен водещ -  магарето Марк О’Селски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !