Афродизиак за най-силния ви Свети Валентин

14.02.2011 10:00 | Видян 2963 пъти

Афродизиак за най-силния ви Свети Валентин

Стотици влюбени двойки днес получиха специални любовни подаръци за Свети Валентин. Инициативата за най-романтичния празник се организира от Софарма АД под мотото „За най-силния ви Свети Валентин“ и ще продължи и утре, когато още триста влюбени двойки ще получат своя подарък с пожелание да заредят с любов нощта на влюбените. Подаръците са дискретни нощни лампи с благоуханни масла с нежен аромат и са подбрани с цел да стимулират и осигурят подходяща атмосфера за любов.

Щастливите двойки приемаха подаръците с много усмивки и любовно настроение. Сред тях бяха 23-годишният Иван Маринов и 21-годишната Петя Стоянова, които се зарадваха изключително много на приятната изненада и споделиха, че „подаръкът е страхотен и наистина ще допринесе за романтичната атмосфера в празничната нощ.“ Студентите Калин и Станислава пък признаха, че „от три години празнуваме заедно Свети Валентин, но за първи път получаваме такъв подарък изненада за Свети Валентин.“

Инициативата се провежда в аптеките в Mall of Sofia, The Mall, както и в търговската верига Kaufland  в град София на 12 и 13 февруари 2011 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !