“6 без 10” – Ретрото е модерно по радио Вероника

21.01.2011 09:30 | Видян 3495 пъти | Гласували 1

“6 без 10” – Ретрото е модерно по радио Вероника

Без аналог в българския радиоефир – “6 без 10” по радио “Вероника” - 70 минути с хитовете, които направиха изпълнителите си известни.

В самия край на седмицата, на границата между работа и заслужена почивка - поп-фолк класики от близо и далеч. Историята пишат хитовете, които родиха най-масовия и предпочитан музикален стил в България днес. Всяка седмица – среща и с незабривими сръбски, гръцки, арабски и турски популярни мелодии. Златните песни на прехода и тези, с които ще запомним началото на новия век - “6 без 10” - ритъм и спомени всеки петък в края на работния ден, защото... ретрото е модерно само с радио "Вероника".

Пилотното издание на “6 без 10” “взриви” всички истински фенове на модерния фолк у нас в самия край на 2010 г. и в първите часове на новата година. Веднага след края му, слушатели, записали предаването, го качиха в едни от най-известните сайтове за споделяне в интернет /vbox7.com, data.bg/. На “златни” коментари в социалните мрежи и засилен интерес се радват и двата излъчени броя досега.
70 минути с емблематичните за фолка имена и техните първи хитове - всеки петък от 6 без 10 /17:50 ч./ и с повторение по същото време в събота.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !