Горещи музикални звезди правят безпрецедентна класация TOP 30 по Радио Витоша

12.01.2011 12:40 | Видян 2522 пъти

Горещи музикални звезди правят безпрецедентна класация TOP 30 по Радио Витоша

Нашумелите дебютанти от DeepCentral имат честта да открият поредицата от събития, свързани с 20-годишнината на Радио Витоша през 2011.

На 16 януари 1991 на честота 97.6 FM в София стартира излъчването на VOA-Europe, допълнено от часови, а по-късно и цялостни излъчвания на българското Радио Витоша. Преди 20 години на честотите на Радио Витоша, една от легендите на VOA-Europe Кейси Кейсъм предложи първата чуждоезична класация в българския частен ефир на езика на Шекспир.

На 16 януари 2011 за първи път в България чужди изпълнители ще направят годишна класация в ефира на радиостанция. В продължение на два часа Георге и Дору от DeepCentral ще представят на английски език 30-те най-излъчвани песни в ефира на Радио Витоша за 2010. Представянето на песните от двамата изпълнители умишлено няма да има превод, за да се запазят  неподправените емоции и настроение.

В челната десетка на любимите песни за 2010 е и песента на DeepCentral „In Love“ - един от изненадващите хитове на изминалата година.
Практиката музикални звезди да водят радиокласации съществува отдавна в държави като Швеция, Великобритания и САЩ. Класацията на DeepCentral отбелязва и първия случай в радио историята на съвременните хит-радиостанции у нас, когато актуални звезди от европейски класации записват оригинален продукт с авторски права за българската радиостанция.

Слушайте класацията TOP 30 по Радио Витоша на 16-ти януари, неделя от 20 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !