Светлана Василева си пада по нежния пол

17.01.2011 12:20 | Видян 6524 пъти

Светлана Василева си пада по нежния пол

След като Мис Плейбой 2009 Светлана Василева, известна като Гонзовица покрай връзката си с Георги Иванов-Гонзо, обяви в предаването на Мартин Карбовски, че няма отношения със спортния  директор на „Левски”, из светските среди плъзна слух, че тя има повече от нежни отношения с приятелката си с Нина Никита.

Двете са отбелязали в профила си във Фейсбук, че са сгодени една за друга и в албумите си със снимки са качили фотоси, на които нежно допират устни една с друга. Не един и два пъти ефектната блондинка и тъмнокосата й приятелка за засичани в елитни столични заведения да си хвърлят повече от многозначителни погледи в компанията на други хора.

Плеймейтката, която стартира горещото си предаване „Интимно със Светлана Василева”, засега не иска да коментира и не дава еднозначен отговор по клюките, отправяни по адрес на двете приятелки. Ако това е така, то мечтата на всеки мъж да е с блондинка и брюнетка ще предизвика още по-засилен интерес към известната като Гонзовица хубавица.

Още по-странен е фактът, че двете момичета често излизат, облечени почти като близначки. Дори дрешките им за кученцата им, които са с марка Луи Вютон, са с еднакъв дизайн. Светлана и Нина Никита са си взели миникученца – померанската лисица на блондинката се казва Жужи, а пекинезът на брюнетката – Джери. Домашните любимци на Мис Плейбой и приятелката й редовно се гушкат нощем със стопанките си, които, според слуховете, дори делят едно легло.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !