Pete Tong на 22 януари в Yalta Club

13.01.2011 11:40 | Видян 3095 пъти

Pete Tong на 22 януари в Yalta Club

Едва ли има по-добро начало на клубния живот в столицата за 2011г от DJ-ят, постигнал всичко в своята кариера и безрезервно спечелил си любовта на публиката.

С предишната си визита в България на Solar Summer Festival 2009, Pete Tong  взриви плажа в Слънчев бряг с постепенно награждащия ритъм на музиката си, която безпроблемно премина в избухващо дийп хаус звучене

„Беше много хубаво, фантастично. Затова се връщам.  Хубаво е когато се връщаш там, където ти е харесало и се чувстваш страхотно и вече знаеш какво да очакваш.” – споделя самият той преди да пристигне отново в България.

Определян като един от законодателите на световната клубна сцена, за признанията и успехите на Pete Tong може да се говори много. Освен участията му във всички най-големи фестивали, резидентството в Pacha, задължително трябва е да споменем и легендарното му радио предаване по BBC Radio 1 - Essential Selection, което води повече от две десетилетия. В българския ефир той също има запазено място – всеки петък от 20 до 22 часа по radio NOVA, които са съорганизатор на предстоящото парти.

Емоцията, която създава музиката му обаче, може да бъде усетена истински само когато си на негово живо изпълнение и чувстваш звученето, басовете и ритъма по цялото си тяло. Не пропускай тази възможност на 22-ри януари в Yalta, където Juan Alvarez  ще подгрее дансинга преди появата  на Pete Tong , а в ранни зори Liubo Ursiny ще довърши тълпата, поначина, по  който само той умее.

С гостуването на поредното голямо име Yalta отново ще докаже, че е сред най-горещите парти точки по света. Ако и вие смятате така, гласувайте за Yalta Club в класацията на DJ Mag Топ 100 на най-добрите клубове в света - http://djmag.com/top100club .

Билети за партито с Pete Tong могат да бъдат закупени от мрежата на eventim.bg и ticketstream.bg.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аня Пенчева и Кирил Ефремов водят...

На 20 и на 21 юли на сцените на Летните театри пред...

Започва фестивалът София Моно 2024

Литературата оживява на откритата театрална сцена в...

Няма коментари към тази новина !