Victor Calderone продължава резидентството си за Yalta Club

09.12.2010 14:00 | Видян 2405 пъти

Victor Calderone продължава резидентството си за Yalta Club

 Най – верните обожатели на клубната сцена никога няма да забравят 2004 година в клуб Spartacus, когато Victor Calderone дойде за първи път. Оттогава насам загубих точния брой  на пътите, в които е идвал, но със сигурност, откакто Аз Yalta се качих на клубната сцена, не е пропускал лято на Solar Summer Festival и сезон в София. Не случайно в своята биография той посочва България като страна на резидентсво. Любимец е, което ти потвърждаваш с постоянното си присъствие на неговите събития.

Всъщност ако трябва да говоря в цифри той е забавлявал над 20 000 човека през времето, в което е бил тук - може да си направим малък град. Винаги е залагал на това да прекарва времето си в клубовете, вместо в студиото, защото сред хората намира истинската тръпка. Все пак  издаде компилацията Evolve и албума Let me see you free, който излезе миналата година. Съвсем между другото се разписа в световните класации със своите тракове и отново е във вихара си с нова стъпка в своята кариера. След последното гостуване на Cacao Beach, Calderone бе поканен за резидент на нюйоркския клуб District 36.

Малко след визитата си в Space, Miami той се завръща в България. След толкова много години сред нас, Calderone нужда от каквото и да било представяне, а само от издръжливи танцьори, защото музиката му е изключително танцувална, а самият той често продължава своя сет дълго след определното за това време. За това, вземи си здрави обувки, а останалото остави на нюйоркския ни приятел Victor Calderone, който ще застане рамо до рамо с Juan Alvarez & Liubo Ursiny в голяма зала. В Junior Suite пък ще свири dj`n Koki, която вече редовно може да чуеш в клуба, има защо!18 Декември, събота, старт: 23:00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !