CLUB PLAYHOUSE отвори врати за стотици светски личности, гости и журналисти

13.01.2011 10:40 | Видян 18934 пъти

CLUB PLAYHOUSE отвори врати за стотици светски личности, гости и журналисти

Club Playhouse е най-новият, ултрамодерен и луксозен нощен клуб в София, който успешно може да се конкурира с тези в европейските страни по стил и блясък. Супер авангардният клуб, за който се зашумя още през декември, е провокация към всички, които от години очакват нещо ново и различно в нощния живот на столицата. На 11 януари 2011, Club Playhouse отвори врати с грандиозно парти, с  нашествие от звезди и светски журналисти, и успя да надмине и най-смелите очаквания на стотиците гости за атрактивност и лукс. Най-новото и горещо място за нощни забавления, разположено в сърцето на Студентски град, спря дъха на посетителите със своя сензационен и внушителен интериор в цвят на изумруд, дело на топ-дизайнера Юлиян Тахов.

По червената пътека преминаха в пълния си блясък видни личности от родния хай-лайф и музикалната сцена. Точно в 22:40ч. бе дадено началото на официалната програма, с уникалното изпълнение на танцьорите от “Pambos Dance Center”, начело със звездното семейство Памбос и Мария Агапиу. Топ-танцьорите отприщиха страстите сред гостите с горещи и неустоими латино ритми, а в по-късните часове направо взривиха атмосферата с уникалната си латино импровизация върху мегахита “Палатка”. Бляскавата вечер бе дирижирана от начало до край от най-актуалният телевизионен образ - Супер Бианка и властелина на перото - сценаристът Теньо Гогов. Уникалният тандем, който се събра за първи път в съвместен проект по инициативата на екипа на Club Playhouse, приветства с добре дошли гостите на заведението и представи официално най-новото модно място в София. Часове наред атрактивните водещи не спряха със закачките помежду си и провокациите към присъстващите гости. На няколко пъти Супер Бианка влезна в образите на най-популярните родни фолк-звезди, и заедно със своя сценичен партньор Теньо Гогов, представиха ексклузивно съвместния им хумористичен вокален дует с култовото име “Тен-Би”. Кулминацията на вечерта бе примата на поп-фолка Галена, която взриви нощта на официалното откриването с най-горещите си хитове и мощна доза сексапил.

Освен Галена, част от бъдещите звездни гости в Club Playhouse също грабнаха микрофона, за да отправят своите поздрави към собственика на клуба и да му пожелаят успех в новото начинание. Сред изпълнителите на вечерта бяха огнената Бони, жената-глас Софи Маринова и Устата, които  вдигнаха на крака гостите с емблематичното си дуетно парче “Бурята в сърцето ми”. След полунощ в купона се включиха изпълнителят на Съни Мюзик – Виктор, както и ретро-фолк легендата Радо Шишарката с култовия хит от зората на фолка “Тигре тигре”.

Куп светски лица и музикални изпълнители препълниха новият, бляскав Club Playhouse в Студенстки град. Сред тях се открояваха Камелия, Ивена, Бони, Устата, Софи Маринова, Виктор, Антонина, Славена, Румина, Ангел, хитмейкърът Цецо Спасов, рапърът Кристо, Red One, актьорът и водещ на City TV – Наско Михайлов, плеймейтките Дорис Дилова и Гери Аролска, Гея Антонова, Руслана Попова, екс половинката на Азис – Коце, собственикът на веригата бижутерийни магазини “SSG” – Момчил Михайлов, Христо Сираков, автомобилният състезател Жоро Танев и др.

Като истински и съвършен дом на забавленията, Club Playhouse ще осигурява кралско гостоприемство и уникални преживявания всяка вечер от понеделник до неделя, за повече от 800 гости, а посетителите ще имат възможност да притежават специални членски карти. Освен гостуващите звезди всеки четвъртък, в останалите дни от седмицата клубната програма ще включва тематични парти-вечери и сензационни промоции. Клубът ще бъде отлично място за концерти на най-актуалните изпълнители, специални промоции, частни партита, конкурси и забавления от най-висока класа.

Празничният месец януари в Club Playhouse ще предложи тройна доза парти настроение с гостуването на три музикални величия всяка седмица. След нощта на откриването, купонът ще продължи с Преслава (12.01), Камелия (13.01), Тони Стораро (18.01), ДесиСлава (19.01), Милко Калайджиев & Мира (20.01), Борис Дали (25.01), Андреа (26.01) и Илиян (27.01).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !