CLUB PLAYHOUSE отваря врати с тридневен мега купон

06.01.2011 09:30 | Видян 15738 пъти

CLUB PLAYHOUSE отваря врати с тридневен мега купон

Сензационният, ултрамодерен и шикозен нов клуб в столицата – Club Playhouse, отваря врати в София на царска дата - 11.01.2011г.! Новият тузарски дом на удоволствията и забавленията е разположен в сърцето на Студентски град, където нощния живот винаги кипи, и вече очаква своите първи звездни гости и почитателите на изискания интериор, мощния кристален саунд и фантастичните лазерни светлинни ефекти. Club Playhouse - изумруденият дворец на мечтите, спечелил царственото си име заради неповторимия и суперлуксозен интериор в цвят на изумруд, е най-новата инвестиция за милиони в досегашния нощен живот на София!

С цял месец забавление без компромиси, ще отпразнува своето откриване новия мегалуксозен Club Playhouse, дело на световния топ-дизайнер Юлиян Тахов. Наближаващото грандиозно събитие на 11.01.2011 г., ще събере на едно място най-големите звезди от музикалната сцена и популярни личности от родния хай-лайф, за да отбележи шумно своето начало. С внушителен старт на 11 януари (вторник), купона в Club Playhouse обещава да продължи цял месец. В три последователни дни всяка седмица,  на сцената на най-екстравагантния нов клуб в София ще се изявят най-популярните поп-фолк изпълнители. В седмицата на откриването, 3-дневния купон ще започне с Галена, Преслава и Камелия.

Официалният пре-оупънинг на Club Playhouse ще се състои на 11.01.2011г. (вторник), с частно парти, което ще събере родния хай-лайф и светски журналисти. След полунощ, заведението ще отвори врати за всички желаещи да видят отблизо и да се докоснат до новото чудо в  досегашния клубен живот в София.

Неотразимата Супер Бианка и властелина на перото – сценаристът Теньо Гогов, ще бъдат част от звездния блясък в нощта на грандиозното откриване. Сексапилните денс-кралици на Club Playhouse, атрактивни хостеси, много музика и звездни изпълнения, ще са част от изненадите, предвидени в програмата. Феноменалните танцьори от “Pambos Dance Centre”, начело със звездното танцово семейство Памбос и Мария Агапиу, ще разгорещят страстите за кулминацията на вечерта, когато примата на поп-фолка Галена ще взриви нощта на официалното откриването с най-горещите си хитове и неустоим сексапил.

Очаквайте през целия месец януари мощна доза парти настроение в Club Playhouse, с най-големите музикални имена. Можете да резервирате своето място или да получите информация за програмата на телефон 0888 888 853!

11.01 – Галена                         
12.01 – Преслава
13.01 – Камелия

18.01 – Тони Стораро
19.01 – Десислава
20.01 – Милко Калайджиев & Мира

25.01 – Борис Дали
26.01 – Андреа
27.01 – Илиян

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !