Буката на тайни срещи с адвоката на Царя

09.01.2011 09:00 | Видян 3378 пъти

Буката на тайни срещи с адвоката на Царя

Те бяха засечени и щракнати папарашки от Супер 19’ на тайни срещи точно ДВА пъти в предпразничната седмица. Винаги по едно и също време. Винаги в сладкарницата на хотел България на жълтите павета. Щяхме да ги помислим за любовници, ако не бяха с разлика във вързастта почти като дядо и внучка. Но помежду им има нещо още по-специално, показват честите им спявки. Те са актрисата Йоана Буковска и царския адвокат Асен Ошанов.

Дамата е по-известна като бившата жена на пропилия се актьор Чочо Попйорданов. Драматичната им връзка започна на снимачната площадка на тв сериала Дунав мост покрай общите голи сцени. След това романът им стана най-дъвканият в цяла България, повече дори от този на Валери Божинов и Алисия в момента.

Ошанов пък е човекът, който върна на Царя неговите имоти и беше дълги години човекът в сянка до величеството. Най-прословутата от връзките му е тази с тв звездата Маргарита Михнева. Те бяха дори и екранен дует в краткото време, когато тя беше в бТВ. След раздялата им тя остана с тузарски апартамент на площад Народно събрание. По-малко хора знаят, че царският адвокат и бивш спътник на Михнева е автор и на може би най-големия хит на Лили Иванова. В ролята на поет, адвокатът пише текста на Детелини преди 30 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !