Катето Евро биела сина си Сашко с точилки и колани

06.01.2011 17:00 | Видян 5046 пъти

Катето Евро биела сина си Сашко с точилки и колани

На 5 януари в „Шоуто на Иван & Андрей” гостува едно от най-известните и обичани семейства в актьорската гилдия. Те са майка и син артисти, невероятно луди, с безумно чувство за хумор и готови винаги и по всяко време да се забавляват - Катето Евро заедно с неиния син - изгряващата звезда Александър Кадиев.

Двамата зевзеци разказаха от ефира на „Шоуто на Иван & Андрей” най-смешните истинскин истории от живота си. Щурото семейство през цялото предаване си разменяше закачливи реплики от типа: „Майка ми не е добре през цялото време!”, „Майка ми е много досадна!”, „Сашко беше много грозно бебе, изрод, 2,450 кг., с една голяма уста, най-грозното от всички деца!”. Въпреки това Сашко бил чакано дете, независимо, че майка му и баща му искали момиченце. „На 16 години вече исках да имам дете!” – споделя актрисата.

Пред Иван & Андрей Катето Евро разкри: „Много искам да ставам баба! Гледат ми се деца, бих се отдала тотално!”. Кандидат-бабата казва за сина си, че не е имал много гаджета и е сериозен мъж.

Те никога не се карат и са неразделни. Ето защо публично обявиха и огромното си желание да играят заедно в постановка или филм.

За да докаже, че синът й е по-луд от нея, Катето Евро сподели как, когато двамата скачали с бънджи, тя скочила веднъж, а Сашко 3 пъти. Освен че е почитател на екстремните спортове, младият актьор умее да говори на измислен език и е чудесен танцьор на сиртаки, особено с помощта на вуйчо си.

Ето защо, за да изненада Катето и Сашко, танцувайки сиртаки в студиото влезе братът на Катето Евро и вуйчо на Сашко – Александър Спиридонов. Той разказа как сестра му го разхождала в руския клуб, когато бил малък, и го изпуснала в една шахта.

В тийнейджърските си години Катето се изявявала и като ненадмината побойничка. Веднъж набила ексхибиционист, който бил само по шлифер. Също така биела и сина си с точилки и колани, за да не я болят ръцете.
За финал Сашко пожела на зрителите на „Шоуто на Иван & Андрей” любовни трепети и големи вълнения. Катето Евро пожела да са живи и здрави и повече усмивки. А неиният брат шеговито заръча: „От здраве и Евро да не се отървавате през цялата година!”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !