Клуб Бивша съпруга за Матеус

06.01.2011 11:40 | Видян 3818 пъти

Клуб Бивша съпруга за Матеус

Част от бившите съпруги на националния футболен селекционер на България Лотар Матеус се обединиха, за да го предпазят от използвачки.

Силвия и Марияна поддържали добри отношения помежду си и решили да дадат важни съвети на някогашния си съпруг чрез немските медии. Първата им препоръка е да се отърве по-бързо от настоящата си съпруга Лиляна, с която е в процес на развод, а вторият да зареже кипърската студентка Ариадне, която е последната му тръпка.

”Лотар е прекалено добър и влезе в лапите на използвачката Лиляна. Тя се възползва от брака им, за да се добере до модните среди и сега гради кариера, благодарение на него. С Марияна ще говорим с него, за да го предупредим за новото момиче. То не ми харесва, изглежда като копие на Лиляна, ще го използва за слава”, казва Силвия, която бе първата му съпруга.

Според медиите в Германия 49-годишният Казанова от Ерлангер често искал мнението й. Матеус и Силвия живяха заедно 11 години и имат две големи дъщери – Виола и Алиса.   
След нея световният шампион от 1990-а се ожени за италианката Лолита Морена, която му роди син. Последва кратък брак със сръбкинята Марияна, докато бе треньор на Партизан, а след него той даде името си на украинската манекенка Лиляна, с която сега се развежда след година брак.
„Лиляна го заслепи. Тя е умна и се възползва от шанса си“, изтъква Марияна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

29 млн. от хазната за клана на министър

28 590 170 млн. лв. са усвоили фирмите на бащата на...

Кали напусна Пайнер

Кали отключи хашимото, призна самата тя в онлайн варианта...

Няма коментари към тази новина !