Гръцката звезда Йоргос Яниас покани Теодора в свой клип

26.12.2010 09:00 | Видян 5230 пъти

Гръцката звезда Йоргос Яниас покани Теодора в свой клип

Популярният гръцки певец Йоргос Яниас покани Теодора да се снима в новото му видео към песента “Tha mou perasei”. 
Йоргос Яниас (Giorgos Giannias) пристигна в България преди няколко седмици специално за промоцията на петия албум на Теодора – „Моят номер”. Примата на Diapason Records и гръкът презентираха пред многобройната публика своята дуетна песен „За теб живея”. След това изпълнителят от южната ни съседка представи и две свои солови парчета. Силно впечатлен от бляскавото събитие и от професионализма на българските си колеги, гръцкият певец изявил желание да заснеме видео на някой от своите проекти у нас. Той предпочете да клипира една от най-любимите си песни от своя нов албум „Ta panta eisai esi”. Парчето, на което се спря зеленоокият симпатяга, се нарича „Tha mou persei” („Ще ми мине”) и е по музика на 
Мариос Псимопулос и текст на Елени Янатсулиа.
 
Целият екип и режисьорът Ненчо Касъмов дълго умували на коя родна красавица да заложат за партньорка на Йоргос в клипа. Тогава гръцката звезда сам предложил да покани във видеото атрактивната фолкдива Теодора. „Освен, че е невероятна певица, тя е изключително красива жена и има страхотно излъчване. Гледал съм всичките й видеоклипове, а и видях колко е артистична на сцената по време промоцията й. Освен това двамата се разбираме чудесно, приятели сме и съм изключително щастлив, че тя прие поканата ми да се снима в моя проект. Представи се повече от страхотно!”, не пести похвалите си чаровният Яниас.
 
Теодора пък признава, че за миг не се е поколебала да откликне на предложението на Йоргос да му партнира в част от кадрите. „Бях поласкана, от това, че ме покани да се снимам в неговото видео. Още повече, че досега никога не съм участвала в клип като актриса, т.е. без да пея в парчето и за мен това беше ново и интересно предизвикателство. Надявам се, че съм се справила добре.”, сподели изпълнителката на „Онази”.
 
Теодора и Йоргос са категорични, че това няма да е последния им съвместен проект и двамата със сигурност ще запишат втори дует, който ще клипират. Дотогава не пропускайте да видите видеото на Йоргос Яниас – “Tha mou perasei” със специалното участие на Теодора само в ефира на Фен ТВ и Balkanika MTV!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Няма коментари към тази новина !