Промоцията на албума „Моят номер” на Теодора по Фен ТВ

09.12.2010 13:40 | Видян 4899 пъти

Промоцията на албума „Моят номер” на Теодора по Фен ТВ

Зрителите на Фен ТВ ще могат да се насладят на бляскавата промоция на новия албум на Теодора – „Моят номер” този петък (10.12.) от 20.00 ч. За тези, които не успеят да видят премиерата, повторенията ще бъдат в събота  (11.12.) от 13.00 ч. и в неделя (12.12.) от 16.00 ч.

Теодора представи своя пети албум „Моят номер” на изискана и стилна промоция в хотел Dedeman Princess вечерта на 29 ноември. Впечатляващото събитие уважиха повече от 350 гости – много изпълнители, специални гости от Гърция и Турция, десетки медии, приятели и близки на певицата. Сега зрителите на Фен ТВ също ще могат да станат съпричастни на запомнящото се мероприятие. „Много исках да поканя и почитателите си, но нямаше как да присъстват всички, тъй като капацитета на залата не го позволяваше. Много се радвам, че промоцията вече има своята телевизионна реализация и ще може да достигне до още повече хора. Надявам се да им хареса.”, каза изпълнителката на „Онази”.

За събитието бе изградена уникална сцена с впечатляващи размери, допълнена с невероятни декори, светлинни ефекти и мултимедия. Звездата представи всички 14 песни от албума си, като на сцената заедно с нея се качиха и тримата й дуетни партньори – Тони Стораро, Йоргос Яниас и DJ Jerry. Човека-глас и гръцката звезда преставаха и по две свои самостоятелни песни. Всички изпълнения на сцената бяха подкрепени с хореографията на балет Fiore и балет Екстраваганца. В програмата се включиха също и ансамбъл „Чинари”, които представиха част от уникалния рецитал на Теодора от миналогодишното издания на  фестивала „Пирин фолк - Сандански”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Няма коментари към тази новина !