Лияна пее за любовта, лъжата и обидата

14.12.2010 17:20 | Видян 7493 пъти | Гласували 1

Лияна пее за любовта, лъжата и обидата

Звездата е готова с поредния си завладяващ хит, носещ провокативното заглавие "Пак лъжа". Музиката и аранжиментът са на композитора Мартин Биолчев, а за текста се е погрижила самата Лияна. "Пак лъжа" е една от първите песни записани в студиото на DJ Ники, който се грижи за доброто настроение във фолк клуб Help.

"Предварително ще отговоря на въпроса дали песента е свързана лично с мен и моя живот - да, текстът е изцяло биографичен." - споделя певицата. "Пак лъжа" е посветена на всички онези измислици и лъжи изписани и изречени по мой адрес през последните няколко месеца. Те неизбежно дадоха своето отражение върху душевното ми състояние, но същевременно успяха да ме направят по-силна". Лияна споделя също, че през годините се е научила да превръща всеки негатив в позитив и вярва, че всичко онова, което не ни убива ни прави по-силни.

Предстои заснемането на видеоклип към песента. Всички фенове на певицата ще се могат да се насладят на лентата към "Пак така" до десетина дни. Парчето и клипа ще са специален празничен подарък от Лияна за всички нейни почитатели.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !