ДЕСИСЛАВА НАПУСКА БЪЛГАРИЯ

11.12.2010 09:00 | Видян 15648 пъти | Гласували 2

ДЕСИСЛАВА НАПУСКА БЪЛГАРИЯ

Според последните клюки във фолксредите Десислава решила да си тръгне от България и да потърси късмета си в Испания или Португалия. Певицата винаги е споделяла, че е привлечена от слънчевите и топли държави. Пред свои приятелки, красивото миньонче, споделила, че в Мадрид има красиво жилище с всички екстри.

Деси искала още за Коледа да се пренесе в испанската си хасиенда и там да посрещне светлите празници. Мълвата разнася, че неотдавна тя получила апетитна оферта и от две испански звукозаписни компании, които били впечатлени от гласа и визията й.

СЛАВА се свърза с личната пиарка на звездата, която категорично отрече плъзналите слухове. Тя сподели, че изпълнителката на Два магнита е имала единствено покана за участие в Испания, но на по-късен етап то е отпаднало. “Десислава няма намерение да емигрира”, коментира медийната консултантка на певицата.

Десислава активно работи по новият си проект-тв канал DS TV. Телевизията вече се излъчва в пакета от програми на оператора blizoo. Все повече изпълнители търсят медията като партньор, за да излъчва новите им клипове. Неотдавна популярни певци от всички жанрове записаха коледните си пожелания. През 2011 по DS TV ще стартират и първите авторски предавания.

Откритието на Десислава, поп певицата Nadia, неотдавна цъфна гола на корицата на еротичното списание Playboy. Красивата варненка направи впечатление още с първия си видеоклип Virtual Game. Момичето има музикално образование - учила е в Музикалното училище НУИ Добри Христов с профил валдхорна. В последствие решава, че валдхорна не й подхожда, и пеенето става приоритет, пишат още в СЛАВА.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !