ДесиСлава – рекордьорка във Фейсбук

03.12.2010 15:00 | Видян 13367 пъти

ДесиСлава – рекордьорка във Фейсбук

ДесиСлава мина 100 000 почитатели в социалната мрежа Facebook. Това я направи лидер сред певиците. „Много се радвам. Това все пак е някакво признание за мен. Аз гледам често да влизам във Фейсбук, да общувам с почитателите си, да следя за мнението, критиките им...” – сподели ДесиСлава.

„Фейсбук” е най-голямата социална мрежа на планетата с около 600 милиона потребители. Чувала съм сравнения, че е третата по големина държава. Просто това е страхотното предимство, което имаме, за да поддържаме връзка с почитателите си, да разбираме директно от тях какво харесват, какво ги дразни. Разбира се, че не мога да се съобразя с желанията на всички, но ...се опитвам.” – откровеничи русата изкусителка.

Талантливата певица на няколко пъти използваше социалната мрежа за да се допитва до феновете си коя песен да клипира, коя версия на определено парче повече се харесва – поп или поп фолк... ДесиСлава използва Фейсбук и заради телевизията си DSTV, която има официален профил, където се качват видеа и информация и се получава обратна връзка от зрителите. „Ние постваме клипове, за да видят хората разнообразието, което DSTV предлага.” – похвали се Деси - www.facebook.com/desislavastar, www.facebook.com/dstv.official

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Андрю "планира да напише...

Според източници принц Андрю обмисля да издаде...

Събориха Джулиана Гани на сцената...

Джулиана Гани стана център на доста комична ситуация, а...

Няма коментари към тази новина !

*}