ВИП билети на сцената за концерта на Веско Пантелеев – Ешкенази и Виктория Василенко

30.11.2010 11:20 | Видян 4258 пъти

ВИП билети на сцената за концерта на Веско Пантелеев – Ешкенази и Виктория Василенко

Поради огромния интерес към съвместния концерт на Веско Пантелеев – Ешкенази и Виктория Василенко на 13 декември от 19:30 в зала „България”, част от цикъла „Веско Пантелеев - Ешкенази и приятели”, организаторите от „Кантус Фирмус” пускат в продажба от утре, 1 декември, ВИП билети с места, разположени на сцената. Инициативата цели да даде възможност на почитателите на камерната музика да усетят съвсем отблизо емоцията на изпълнителите от пресъздаването на любими класически произведения.

Още преди една година Веско Пантелеев – Ешкенази подкрепи първата престижна изява на младата пианистка пред родната публика. През декември 2009 Виктория Василенко бе представена в програмата „Дебюти” от известния цигулар в съвместен концерт от цикъла „Концертмайсторите” на Класик ФМ М-Тел оркестър.

На 13 декември Веско и Виктория ще представят три сонати за цигулка и пиано от Л. В. Бетовен, една от тях е известната „Пролетна” соната. Билети могат да бъдат закупени на касата на "Кантус Фирмус" в зала "България" и на www.TICKETSBG.com.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !