Бой с торта сложи финала на турнето на Фен ТВ

29.11.2010 16:20 | Видян 2743 пъти

Бой с торта сложи финала на турнето на Фен ТВ

Националното клубно турне на Фен ТВ, по случай седмия рожден ден на медиата, завърши с щури купони в Кюстендил и Дупница през уикенда.
Над 1000 души станаха част от празника на телевизията в Планета пайнер клуб в Кюстендил. Лияна, Таня Боева, Антонина, Ангел и Пепа Петрова оставиха без дъх купонджиите, като без никакво притеснение се конкурираха в танците с тях. Шефове от КАТ, футболисти от местния футболен отбор и производители на традиционни за региона сушени плодове също се включиха във веселбата.

Дупница бе последната спирка от турнето, като финалните акорди бяха подобаващи.

Изпълнителите си спретнаха бой с торта, като най-потърпевши се оказаха Ангел, Антонина и Пепа. За разлика от своите колежки, Ангел остана без грам поражения. В импровизиран конкурс най-смелата девойка в Бар Делукс не остави следа от тортата, като използваше единствено устни. Двамата обраха овациите на препълненото заведение като не скриха взаимното удоволствие от еротичното изживяване.
Атрактивни кадри от гостуването в Кюстендил и Дупница на Пепа, Антонина, Лияна, Ангел и Таня Боева ще бъдат излъчени на 30 ноември, от 19.00 часа, в ефира на Фен ТВ.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !