Митьо Пищова на купон с Андреа в "Анаконда"

29.11.2010 12:00 | Видян 15807 пъти

Митьо Пищова на купон с Андреа в

Звездата на попфолка Андреа отново демонстрира класата си на една от най-обичаните и харесвани родни изпълнителки. Блондинката представи шоу, достойно за голяма сцена, в плевенската мека на забавлението - "Анаконда".

Около 1000 плевенчани препълниха дискотеката и се забавляваха с хитовете на най-актуалната фолк певица. Най-желани бяха парчетата "Хайде, опа", "И така нататък", "Неблагодарен"... Андреа впечатли хората и с оригинална визия - секси лилава рокля и доста колоритни очила, комбинирани с уникални обувки на висок ток. За купона в петъчната вечер допринесоха още DJ Venci и DJ Daniel, които не пропускаха да поздравяват лично най-колоритните гости.

Танцьорките на "Анаконда", също се представиха подобаващо - смениха няколко тоалета и представиха оригинални хореографии, с което разпалиха мъжките страсти. Сред ВИП гостите на вечерта бе Митьо Пищова, който също се оказа почитател на Андреа. Търновският бизнесмен напоследък е чест гост в "Анаконда", тъй като на 18 декември там ще се проведе националният конкурс "МИС БЪЛГАРИЯ - СЕЗОНИ", организиран от фирмата му "VIP models".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !