Андреа се заигра с Илиян, Кубрат не ревнува

20.10.2010 13:00 | Видян 16590 пъти

Андреа се заигра с Илиян, Кубрат не ревнува

“Не ги прави тия работи” повтаря Илиян на палавата Андреа. Тя от своя страна му се усмихва предизвикателно, флиртува и го дарява с целувки. Не, не става въпрос за нова светска двойка, а за поредното предизвикателство в живота на двамата хитови изпълнители – общ дует.

Видеото, което ще излезе до дни, е главозамайващо – той изглежда като гангстер, а тя е с огнено червено червило и убийствен тоалет. Двамата са горещи, а заигравката между тях минава границата на приличното. Всичко обаче си остава на лента.

Дори Кубрат не ревнува от сластните погледи на Илиян по тялото на половинката му, тъй като знае, че тази игра пред камерата изисква висок професионализъм. В момента Андреа е при любимия си в Берлин, където той се състезава. Тя го подкрепя почти във всеки един двубой, който се провежда извън страната ни.

В “Не ги прави тия работи” блондинката сменя творческия екип - композицията е на Цветан Спасов, а текста на Росен Димитров. Песента ще бъде включена в чакания с нетърпение трети самостоятелен албум на Андреа, който предстои да излезе на пазара до края на месеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !