УНИКАЛНА ЦВЕТНА ГРАДИНА ЗА РЕВЮТО НА LAVAZZA И ASTELLA ATELIER

23.11.2010 13:20 | Видян 7541 пъти | Гласували 1

УНИКАЛНА ЦВЕТНА ГРАДИНА ЗА РЕВЮТО НА LAVAZZA И ASTELLA ATELIER

Дизайнерът Аля Милушева в трескава подготовка на 30-те официални модела, вдъхновени от романтичното влюбване в Италия.
 
Седмица преди уникалния мултимедиен спектакъл на Lavazza и Аля Милушева организаторите разкриват ексклузивни детайли около предстоящата церемония и работата на артистите. 
За 13-тото издание на спектакъла, вдъхновен от легендарния календар на Lavazza 2011, сцената на Rainbow Plaza в София на 1 декември ще бъде превърната в уникална цветна градина. За романтичната сценография от Холандия са поръчани над 10 000 познати и екзотични цветя като рози, лилиум, хортензии, лизиантус и много други. Аранжьори от „Лилия” ще превърнат сцената в цветна градина. Цялостната визия ще пресъздава атмосферата на най-романтичните италиански градове, които вдъхновяват известния американски фотограф Марк Селигър за поредния визуален шедьовър с марка Lavazza.

Модното шоу на Аля Милушева вдъхновено от темата „Влюбване в Италия” (“Falling in love in Italy”) ще бъде феерия от цветове, форми, материи и аромати. Това не е обещание, а традиция, в която се превръща едно модно събитие с участието на марката Astella.

„Творческата колаборация с Lavazza бе истинско предизвикателство за мен. Работих по колекцията по-малко от три месеца и създадохме над 30 нови модели, които публиката ще види за първи път. Уникалното в този спектакъл е, че всичко – от танцът, през моделите, до грима и косите са създадени специално за шоуто и носят духа на най-романтичните места в Италия. Всичко се подготвя с голяма любов, което винаги е гаранция за успех”, разказва дизайнерът Аля Милушева.     

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !