Драго Драганов: „Изявленията на Миро са Дрън, дрън ярина”

19.11.2010 10:20 | Видян 3122 пъти

Драго Драганов: „Изявленията на Миро са Дрън, дрън ярина”

В сряда вечер специален гост в „На инат” по ТВ7 бе Драго Драганов, по-известен като „Драго – Чая”.
Основен акцент в разговора бе темата  за скандалите около Евровизия и сензационните твърдения на Миро, който смята конкурса за изцяло политически и заяви, че Елица и Стунджи са имали шанс да спечелят с подкрепата на президента Първанов. Според Миро това, че България не разполага със зала, в която да се проведе конкурсът, ги е оставило на 5-то място. 

„Твърденията бяха изречени в предаване, в което Миро беше поканен да промотира новия си сингъл. Аз не съм щатен ПР на Миро и нямах намерение да давам отговор на каквито и да е неща, подкрепящи кампанията за промотиране на новия му сингъл.”  Явно афектиран от тази история Драго продължи: „На твоя език, Марк О’Селски, тези приказки са „Дрън, дрън ярина.”

Относно твърденията на Миро, че е осъществено обаждане със запитване дали в България има зала, в която да се реализира конкурса Евровизия, Драго коментира: „Това е изключително несериозно и раздухването на подобни неща говори за изключително ниското ниво  на журналистиката в България”.
Драго сподели също, че в Осло не е имало скандали в екипа и бе категоричен, че тази година ще има Евровизия и няма вариант България да бъде дисквалифицирана от конкурса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деси Димитрова остана без бански в...

Деси Димитрова накара гърците да се размечтаят....

Първи трейлър на Домът на Gucci

Този ноември номинираният за „Оскар“ именит...

Няма коментари към тази новина !

*}