Миро избра беквокалисти

17.02.2010 17:20 | Видян 6183 пъти | Гласували 1

Миро избра беквокалисти

На 16 и 17 февруари БНТ и Миро организираха кастинг за беквокалисти и танцьори , които ще заемат мястото си до Миро на сцената на финала за избор на българската песен за Евровизия. Финалът ще се проведе на 28 февруари и ще се предава на живо по БНТ от зала 2 на НДК. Кандидатите за кастинга трябваше да изпратя имейл до 12 февруари, в който да се представят. До самото прослушване бяха допуснати само онези, получили обратно писмо с точния час и място.
Кандидатите за сцена на Евровизия изпълниха две песни по свой избор - на български и на английски език. Едната беше изпълнена акапелно, а другата със синбек. Както често се случва, между капките се бяха промъкнали и откровено странни птици. Миро остана изключително доволен от прослушването и в края му обяви, че 90 % от участниците са се представили много добре.
Още по-атрактивно беше състезанието за танцьори, които трябваше да импровизират под звуците на 5-те продуцирани от БНТ песни и да покажат владеенето на различни танцови техники.
Явилите се бяха равен брой жени и мъже на възраст между 17 и 25 години. Членове на журито за беквокалисти бяха Станислава Армутлиева от Вирджиния рекърдс; Анна-Мария Тонкова – музикален директор на БГ Радио; Драгомир Драганов; Любомир Кънчев – директор дирекция „Музика и забава” в БНТ; Михаил Михайлов и Мирослав Костадинов – Миро.
Участниците в кастинга за танцьори трябваше да преминат през строгата преценка на Маргарита Будинова, хореограф, който отдавна работи с Миро.
На 28 февруари зрителите ще разберат на кого ще се падне честта да застане заедно с Миро на сцената в зала 2.
Интересни моменти от кастингите зрителите ще могат да видят в минутите на Драго Драганов за Евровизия, с които всяка седмица точно в 11.00 започва предаването „В неделя с...”

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деси Димитрова остана без бански в...

Деси Димитрова накара гърците да се размечтаят....

Първи трейлър на Домът на Gucci

Този ноември номинираният за „Оскар“ именит...

Няма коментари към тази новина !

*}