Нов провал Нико Тупарев

14.11.2010 09:00 | Видян 5609 пъти

Нов провал Нико Тупарев

Рейтингът на Байландо удря дъното, едва 5% при гарантирани 9%

Хич не му върви на Нико Тупарев в последните месеци. След като последния сезон на Биг Брадър се провали с гръм и трясък, към дъното се е запътило и актуалното реалити Байландо.  Оказа се, че шоуто едва драпа на опашката на рейтинга у нас.

Сцената на мечтите далеч не е постигнала желания ефект, въпреки помпозните реклами и шумотевици преди старта. Според последните данни рейтингът на Байландо е само 5%. Това автоматично поставя Тупарев в небрано лозе, тъй като е обещал на Нова ТВ с 4% по-висока гледаемост. Така сега националната медия ще трябва да обезщетява рекламодатели.

Въпреки проблемите обаче заплатите в Байландо са ГРАНДИОЗНИ, което довело до скандал в екипа. Изненадващо най-много взема водещата Стефания Колева. Супер 19' разбра, че актрисата, за която се говори, че е лесбийска, прибира по 10 000 лв. на месец. Двойно по-малко е заплатата на колегата й Георги Мамалев. Това, естествено, вбесява именития актьор, който през ден ходел в офиса на Тупарев да иска увеличение на хонорара си. Говори се, че ако рейтинга на Байландо се вдигне, Жорката също ще гушне 5-цифрена сума.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !