Скандали тресат Нова телевизия

17.07.2010 09:00 | Видян 4872 пъти

Скандали тресат Нова телевизия

Нечуван скандал се развихрил в Нова телевизия заради срива на рейтинга на частната медия, съобщи авторитетния сайт bulgaria-news.bg. От централата на МТG пристигнал високопоставен мениджър, за да оправи кашата, в която програмната директорка Олга Лозанова вкарала първия национален частен телевизионен канал. Ниската гледаемост на Биг Брадър Фемили предизвикала истинска катастрофа. Лозанова е била обвинена, че е предоставила телевизията изцяло в ръцете на известния продуцент Нико Тупарев. Според запознати, 80% от средствата на телевизията отивали в продуцентската къща Олд скул.
Един от големите скандали в Нова през тази година е ненадейното сваляне от екран на Милен Цветков и отстраняването му от медията. Официално оповестеният мотив беше "нисък рейтинг", но никой не повярва на това.

Шумен скандал предизвика и последното издание на Биг Брадър. Обществени организации публично се обявиха срещу използването на деца за неясните цели на реалити-шоуто. Дори вицепремиерът Цветанов заяви, че е категорично против подобни предавания, които манипулират обществото и призова Съвета за електронни медии да се намеси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !