СЕКС ИГРИ СЕ ВИХРЯТ В НАЦИОНАЛНИЯ

13.11.2010 09:00 | Видян 15135 пъти

СЕКС ИГРИ СЕ ВИХРЯТ В НАЦИОНАЛНИЯ

На голямо и не чак толкова щастливо семейство заприлича националният отбор по футбол. Играчите не могат да си подават, защото не си знаят имената – всеки вика на другия баджанак.
Оказа се, че в една и съща врата редом с тях голове вкарва и новият им треньор Лотар Матеус, ако се вярва на мълвата. СЛАВА отказва да повярва, че това е възможно, особено като се знае колко засукана е мацката на селекционера. Но да имаме предвид все пак, че тя дойде няколко седмици след него в София и не е твърде очарована като сравнява живота с този в Западна Европа. 49-годишният Казанова от Ерланген, който е щастливо женен четири пъти, но още по-щастливо разведен три пъти, защити реномето си на пруски покорител на женското тяло и у нас.

Хер Лотар подкара по ред на номерата целия звезден контингент, който традиционно обслужва играчите на националния. Световният шампион отпреди 20 години нямал против другите софиянки, но най-много тачел футболни съпруги.

Лирическият герой от творчеството и живота на фолк певицата АлисияВалери Божинов, вече е горд носител на чифт рога от баварския лес. Карамеленото момче заслужи трофейния комплект, след като закичи половинката си с позорното петно на втора възглавница в постелята му. Ударът бе нанесен от засада в далечния ъгъл и в даденото от съдията продължение – Николета Общата премина към частното. В подножието на гърдите й, по-големи даже от тепетата в родния й Пловдив, Валери загуби и малкото граматика, която притежаваше. В целия този неописуем архипелаг от чувства и потънали илюзии за безбрежен живот, Лотар Матеус се оказа най-съобразителен и поведе на всички в резултата.

Именно, за да замаже очите на общественото мнение и на не много гузната си съвест, легендарният германец върна Божинов в състава за предстоящата контрола със Сърбия. Преди това го бе изгонил или по-точно казано – беше му забравил името за повиквателна два пъти поред. Ако изобщо може да се вярва на футболната мълва и в двата случая виновница била Алисия, която придоби позата на прелъстена и изоставена, но милите й очи не можели да оставят Лотар равнодушен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !